Stiltedag

 

stiltedag 204-LOGO OCH def

 

 

 

 

 

Je zoekt innerlijke verstilling, je voelt een diep verlangen in je dat je nog niet echt toegelaten of benoemd hebt. Je ervaart dit verlangen bij vrienden, in een groep waarbij je aangesloten bent … .

Wij stellen vast dat spirituele groepen of parochiale/federale teams  op zoek zijn naar een (stukje)  spirituele invulling voor hun samenkomsten/hun jaarlijkse plan dag. Het Open Contemplatief Huis in Oostende heeft een aanbod, dat aan dit verlangen tegemoet komt en dit vanuit de contemplatieve dimensie van de christelijke traditie.
- Een stilte dag: met een lezing, een initiatie in christelijke meditatie, getijden gebed met de zusters, enz.
- Een parochiale/federale/pastorale eenheid/decanale bezinnings- of planning dag.
Keuze: lezing in de voor- of namiddag, de mogelijkheid tot een initiatie in de christelijke meditatie, het bijwonen van het middag- of avondgebed met de zusters, …
- Mogelijke lezingen of analoge in overleg: Het geloof (her)ontdekken. Christen zijn vandaag (door priester Dirk) en in beperktere mate De Weg van Franciscus en Clara van Assisi (door zuster Trees).

Locatie: Monasterium Zonnelied Mariakerkelaan 212  Oostende
Info en inschrijving op aanvraag: 059 70 37 97   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.